Politica prelucrării datelor personale

Operator date

Responsabil DPO

IMPLANT DIVISION SRL

CUI:RO25003053

Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J40 /903 /2009

Punct de lucru: str Prof Dr Dimitrie Grecescu Nr.18, Et.1, sector 5 Bucuresti Romania

Telefon: 0727735534 Email: office @ implantdivision.com (se scrie fară spații)

www.implantdivision.ro

Stefan Popescu

Email: dpo @ implantdivision.com (se scrie fară spații)

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal – GDPR PRIVACY POLICY

 1. Introducere

Implant Division se angajează sa respecte drepturile persoanelor fizice privind prelucrările datelor cu caracter personal, conform legislației în viigoare, inclusiv REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

 1. Scopuri si temeiuri

Implant Division isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor fizice sau electronice, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web, precum și prin metode clasice precum convorbiri telefonice sau directe, cu unul din reprezentații Implant Division.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor Implant Division srl astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;

 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;

 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;

 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;

 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

Implant Division prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Implant Division.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de Implant Division.

 1. Principii generale privind datele cu caracter personal:

 • Datele sunt prelucrate legal și corect

 • Datele sunt prelucrate strict pentru scopul în care au fost obținute

 • Datele prelucrate vor fi adecvate, relevante și neexcesive în raport cu scopul prelucrarii

 • Datele prelucrate vor fi corecte si actualizate cand este necesar

 • Datele vor fi prelucrate strict pe durata necesară temeiului în care au fost obtinute

 • Securitatea datelor va fi realizata prin masuri necesare fezabile, pentru a obține protecție împrotriva prelucrarii neautorizate, ștergerii sau modificării. Măsurile vor fi luate atat la nivel organizatoric, cât și tehnic.

 • Datele nu vor transferate în afara spațiului EEA fara protecție adecvată

 1. Durata prelucrare:

Datele vor fi stocate pe o durata de 5 ani de la introducre sau de la ultima actualizare. Ulterior expirării termenului de prelucrare, datele vor fi fie actualizate, fie șterse. De asemenea, în cazul datelor introduse în Newsletter, dacă adresa de email nu mai este actuală sau serverul dvs de mail refuza primirea mesajelor, datele dvs vor fi sterse automat după cateva trimiteri esuate.

 1. Securitatea datelor

Implant Division securizează datele cu carater personal prin metode tehnice și administrative multiple, precum: instruirea periodică a angajaților privind bunele practici în prelucrarea datelor cu caracter personal, restricționarea accesului prin parolă, back-up periodic, criptare.

 1. Dezvaluirea către terți

Datele dumneavoastra NU vor fi imprumutate, vândute, sau cedate altor terți, cu excepția cazului în care dezvăluirea datelor este solicitată de către organe ale statului, conform prevederilor legale. Totusi, din motive strict administrative, datele pot fi stocate si la: furnizorii web, furnizorul de contabilitate.

 1. Procese decizionale

Pentru oferirea unor servicii comerciale cât mai eficiente, este posibilă aplicarea de procese automate și manuale, inclusiv crearea de profiluri, luând în considerare preferințele, istoricul de consum și solicitările privind produsele sau serviciile efectuate de persoanele vizate, precum: tipul de produs sau serviciu achiziționat sau solicitat, frecvența și volumul de cumpărare, istoricul plăților și retururilor.

 1. Drepturile persoanelor fizice vizate privind datele cu caracter personal

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a rectifica sau șterge datele, dreptul de a restricționa prelucrarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre IMPLANT DIVISION SRL la adresa de email office @ implantdivision.com (se scrie fară spații) sau prin posta clasica la adresa str Prof Dr Dimitrie Grecescu Nr.18, Et.1, sector 5, Bucuresti Romania.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, prin cerere adresată prin email sau poștă clasică, folosind datele de mai sus.

Solicitările vor primi răspuns gratuit, în limita a o cerere la fiecare 6 luni, respectând termenul legal de 30 zile. Solicitările ulterioare, în cazul în care vor fi considerate abuzive, vor primi răspuns doar dupa achitarea unor taxe administrative, stabilite în raport cu efortul administrativ necesar formulării raspunsului.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

Dacă furnizarea de date cu caracter personal reprezintă o obligație legală sau contractuală sau o obligație necesară pentru încheierea unui contract, nefurnizarea datelor face imposibilă desfășurarea contractului.